Bescherming Covid-19

U bent hier

Plexi scheidingswand

scherm.jpgGezien de huidige situatie bieden wij deze vrijstaande scheidingswand uit plexi aan. Deze voorkomt dat u in direct contact komt te staan met klanten. De vorm wordt uit plexi gefreesd en voorzien van voetjes.  Perfect om veilig te werk te gaan. 

Verschillende formaten mogelijk:
74cm breed x 80cm hoog - plexi 5mm dik
120cm breed x 80cm hoog - plexi 6mmdik
175cm breed x 80cm hoog - plexi 8mm dik
250cm breed x 80cm hoog - plexi 8mm dik

 

ECO Handgel dispenser

display.jpgSpoor mensen aan om vaker hun handen te reinigen door de aanwezigheid van deze handgel dispenser. Zet hem in uw winkel of uw werkplaats en onze handgel dispenser helpt u eraan herinneren uw handen proper te houden! (Handgel niet meegeleverd)

Deze kan besteld worden in 16 mm dik honinggraadkarton en in 10 mm dik forex. De bedrukking kan het standaardontwerp zijn (rechtervoorbeeld) of kan ook op maat gemaakt worden door onze grafische ontwerpster.

 

Signalisatie vloerstickers

sticker.pngGezien de wachtrijen in de winkels en bedrijven toenemen en 1,5 meter afstand strikt noodzakelijk is, bieden wij u als signalistie standaard wachtchtrijstickers aan.

Vloerstickers zijn een perfect medium om een boodschap over te brengen of om bezoekers wegwijs te maken in een drukke omgeving.

Deze stickers zijn geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. Ze zijn ideaal als bewegwijzering en helpen u bijvoorbeeld ook om zones in een ruimte af te bakenen.

 

Bancontact display

displaypa.jpgLaat uw klanten zo veel mogelijk elektronisch betalen.

Dit is één van de regels die de overheid ons oplegt om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Zet één of meerdere A4 liggende dislay's op uw toonbank om dit op voorhand duidelijk te maken aan uw klanten.

 

Bescherming op maat

Denkt u zelf aan andere producten om uzelf , uw medewerkers en klanten te beschermen in deze moeilijke tijden? Aarzel niet om ons te contacteren, wij werken dit voor u volledig uit.

Nieuws
Realisaties
Pasfoto service
Textielcatalogus
Fujifilm Kiosk

inschrijvingsformulier

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties!