Team

U bent hier

Print&co

logobeeld.jpgPrint& co is ontstaan uit 2 éénmanszaken in bijberoep. Refresh Graphics was Frederic, die vooral bezig was met het printen van gelegenheidsdrukwerk en D-Zign was Pascal, die vooral bezig was met grafisch ontwerp. Dit was allemaal zeer kleinschalig en in 2007 hebben we besloten samen de digitale drukkerij Print&co op te richten. Na enkele maanden voorbereiding zijn we gestart in Dorp-Oost en in 2012 verhuisd naar Dorp-West in het centrum van Lochristi.

In de beginperiode lag de focus op het gelegenheidsdrukwerk: geboorte, trouw, uitnodigingen, communie, het kopiecenter, enz. maar dit is de laatste jaren veranderd. Het gelegenheidsdrukwerk is gebleven maar onze
core-business is toch het bedrijfsdrukwerk geworden: naamkaartjes, omslagen, briefhoofden, brochures, flyers, affiches, enz. Verder drukken we ook veel voor verenigingen, overheid, sportclubs, zelfstandigen, enz. Langzamerhand is daar dan het grootformaat en de textieldruk bijgekomen. Sinds kort hebben we ook onze eigen Fujifilm fotokiosk in onze winkel. Momenteel werken we reeds met 6 personen en hebben we onze eigen grafische ontwerpster in dienst. Service, kwaliteit en ons ruime gamma zijn onze sterke punten en aangezien we alles van afwerking in huis doen kunnen wij op zeer korte termijnen leveren.

Pascal Aelvoet
Zaakvoerder
Frederic Droesbeke
Zaakvoerder
Marlien Van de Voorde
Grafisch ontwerp
Kim Bracke
Productie & zetwerk
Leentje Lampaert
Onthaal & afwerking
Tamer Özgül
Productie & afwerking

Nieuws
Realisaties
Pasfoto service
Textielcatalogus
Fujifilm Kiosk

inschrijvingsformulier

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties!